WVDB

Wat wij doen?

WVDB biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder talrijke familiebedrijven. Binnen onze organisatie zijn verschillende disciplines actief waarbinnen je werkzaam kunt zijn, zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, juridisch advies en HR-advies. WVDB onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze. Onze organisatie telt ruim 300 medewerkers, die werken vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn daarmee een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie in Zuid-Nederland.

We werken internationaal samen met Moore Stephens, een netwerk van gelijkgestemde kantoren in alle, in zakelijk opzicht, belangrijke landen. De organisatie en de internationale focus komen voort uit de bewuste keuze om onze klanten een kwalitatief hoogstaand niveau van dienstverlening te kunnen bieden. Deze schaalgrootte combineren wij met een persoonlijke aanpak in ons advies. Wij zijn, afgezien van bekwame adviseurs, vooral sparringpartner en vertrouwenspersoon voor onze klanten.

Waarom bij ons werken?

Wij kijken met andere ogen naar de wereld en herkennen kansen. Kansen die we samen met onze klanten invulling geven door te vernieuwen, te veranderen of de weg vrij te maken voor volgende generaties. Cruciaal binnen onze visie en onderscheidend in onze benadering van klanten. Of je nou de professional in de samenstelpraktijk of controlepraktijk bent, met jouw scherpe blik zie jij wat anderen niet zien. Dé reden dat jij je thuis zult voelen bij WVDB. Welkom!

Wat wij jou bieden?

Bij WVDB kan je rekenen op een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten worden je kennis en vaardigheden verder gestimuleerd. Daarnaast maken wij volop gebruik van alle automatiseringsmogelijkheden, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vormgeven van data analyses. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé.

Mogelijkheden voor een scriptiestage of eerste baan na je studie?

Als je op het punt staat om je studie af te ronden met een afstudeeronderzoek, kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden. Heb jij een onderwerp waar jij graag onderzoek naar wil doen? Binnen WVDB heb jij toegang tot een groot netwerk en deel jij je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren en versterken. Verras ons met jouw keuze, want samen met je scriptiebegeleider streven we naar maximaal succes!

Nieuwsgierig geworden naar WVDB?

Wil jij weten wat onze organisatie voor jou kan betekenen? In onze organisatie zijn er volop mogelijkheden voor interessante functies, stages en/of studies voor een carrière met doorgroeimogelijkheden. Je kunt op diverse niveaus in onze organisatie instromen.

Klik hier voor onze vacatures. Staat er geen vacature in het overzicht dat bij je past, maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken, naam dan contact op met onze ‘Talent Acquisitie Specialist’ Michelle van Wanrooij, via michellevanwanrooij@wvdb.nl of via tel: 088 194 8067

 

Summary

Locations in The Netherlands:
Waalre, Eindhovenseweg 126
Rosmalen, Burgemeester Burgerslaan 42