De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De Beer accountants & belastingadviseurs is een zelfstandig, middelgroot kantoor. Onze wortels liggen sinds 1952 in Tilburg en omstreken en hier zijn we dan ook sterk verankerd. Daarom kennen we het midden- en kleinbedrijf in Midden Brabant goed. Maar we werken ook voor relaties elders in het land en zelfs over de grens.

Wij hebben drie kantoren, te weten in Tilburg, Oisterwijk en Baarle-Nassau. Op zowel kantoor Tilburg als kantoor Oisterwijk werken ongeveer 40 medewerkers. Kantoor Baarle-Nassau is een kleinere vestiging, bedoeld om onze klanten in die regio ook goed van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijke aandacht voor onze klanten is heel belangrijk. We bieden op hoog niveau een full service dienstverlening. Vanuit De Beer audit B.V. verzorgen wij dienstverlening op het gebied van assurance; wettelijke controle-opdrachten, maar ook alle overige assurance-opdrachten zoals vrijwillige controle- en beoordelingsopdrachten.

Maar natuurlijk kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor samenstellingsopdrachten, fiscaal advies, de financiële administratie, de salarisadministratie en HR advies.

Onze klanten zijn actief in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en non-profitorganisaties.

Voor onze medewerkers vinden wij het heel belangrijk dat ze doen wat ze leuk vinden! Jezelf zijn en je talent benutten!

Natuurlijk zijn je opleiding en dat wat je al gedaan hebt belangrijk. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in je dromen, in je plannen voor je toekomst. Zodat jij het verschil kunt maken en ons team kunt aanvullen. Uiteraard heb je ook tijd nodig voor een leven naast kantoor. Bij De Beer ben je daarvoor aan het goede adres.

Werken bij ons betekent een mooie balans tussen werk en privé (en dit is echt zo!). Gelukkige werknemers zijn in onze optiek namelijk mensen die voldoende tijd hebben voor hun privéleven, zodat ze zich ook goed kunnen concentreren op hun werk. Deze bedrijfsfilosofie, gecombineerde met onze no nonsens mentaliteit blijkt goed te werken.

Summary