De Volksbank

Wie zijn we?
De Volksbank N.V. gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.500 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.
 
De Volksbank als werkgever
De Volksbank is een bedrijf van gewone mensen. De onderlinge sfeer is goed: onze medewerkers werken hard, maar er is altijd ruimte en aandacht voor elkaar. Wij vinden persoonlijke groei van groot belang. Daarom faciliteren we je ontwikkeling graag. Je leert veel on the job, tijdens je werk, vanwege onze open en informele bedrijfscultuur. Intern én extern kun je een breed scala aan interessante trainingen en opleidingen volgen.  Wij stimuleren flexibel werken en maken hierbij gebruik van slimme communicatiemiddelen. Hierdoor wordt het ‘waar’ en ‘wanneer’ van ons werk minder belangrijk en focussen we op het resultaat.
 
Wie zoeken we?
De Volksbank is op zoek naar talentvolle starters. Wij bieden traineeships aan in 5 richtingen: Business & Retail, Digital Marketing,  Finance & Risk, High Tech en Smart Banking. Hierin word je persoonlijk begeleid door een mentor uit het hoger management binnen de Volksbank. Je doorloopt een extern persoonlijk ontwikkelprogramma met de andere trainees uit jouw lichting. Tijdens dit programma ga je aan de slag met thema's als leiderschap, samenwerken en invloed. Je word uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en te gaan experimenteren met nieuw gedrag.Bovendien krijg je de vrijheid om zelf je opdrachten te kiezen.
 
Interesse? 
We willen graag met je kennismaken. We organiseren regelmatig  inhousedagen waar we je meer vertellen over het traineeship en je kennis kunt maken met onze huidige trainees. Ook hebben wij stageplekken beschikbaar. Meer informatie over werken bij de Volksbank kun je vinden op https://devolksbank.nl/

Summary