EIFFEL

Altijd een oplossing
Als dienstverlener in de wereld van legal, finance en process bieden wij onze opdrachtgevers slimme oplossingen op maat. Dat doen we in veel sectoren; van banken, verzekeraars, multinationals en energiebedrijven tot zorginstellingen, gemeenten, provincies en de Rijksoverheid. Met ruim 500 juristen, financials en bedrijfskundigen werken wij aan projecten om structurele verbeteringen door te voeren. Experts in hun vakgebied, hoogopgeleid, nieuwsgierig naar kansen in de markt en voorzien van een absolute topsportmentaliteit. Wij denken in kansen en doen in oplossingen.

Alles gericht op groei

Zo’n mentaliteit vraagt om vakkennis, samenwerkend vermogen en ondernemerschap. Eigenschappen die je tijdens je carrière bij ons verder uitbouwt. Je bent ‘fit for the job’ en dat is niet zomaar een kreet: wij vinden het belangrijk dat je expert bent op je vakgebied en blijft werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarvan ben je zelf de regisseur. Jij bepaalt je stip op de horizon, EIFFEL maakt het mogelijk.
Trainen en opleiden loopt bij EIFFEL dus als een rode draad door je carrière. Je start bij ons in de EIFFEL Campus, waar je naast je werkzaamheden op project geregeld naar Arnhem komt voor een training en borrel. We bieden studieovereenkomsten aan en hebben een curriculum van meer dan 60 interne opleidingen. We raken nooit uitgeleerd.

Topsportmentaliteit

Kom je voor zo’n training, opleiding of kennissessie, dan zijn alle faciliteiten beschikbaar om werk en privé in balans te houden. Het past bij de mentaliteit die we leren van de topsporters die aan ons zijn verbonden. Soms hard trainen, maar vooral slim trainen. Wij geloven in de juiste balans.

Nieuwsgierig? Bekijk onze events en vacatures via www.werkenbijeiffel.nl

Contact

We vertellen graag hoe wij de vliegende start van jouw carrière begeleiden. Neem contact op met Vince de Groot, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06-26564637 of recruitment@eiffel.nl.

Summary