EY

Een wereld aan mogelijkheden….
….voor mensen die alles uit zichzelf willen halen

Een lastig adviesgesprek met een klant. Een spannende presentatie. Het toespreken van een volle zaal. Het zijn de momenten waarop je over een drempel heen moet. Dingen doet waarvan je misschien dacht: dat kan ik helemaal niet, dat moet je niet aan mij vragen. Juist van díe momenten leer je het meest. Ook als het een keer niet goed gaat. Dan leer je er nog veel meer van.

Voorwaarde is wel dat je werkt in een omgeving waar je steun krijgt en de ruimte om nieuwe dingen te proberen en af en toe je hoofd te stoten. Een omgeving die erop gericht is je beter te maken en waar jouw ontwikkeling centraal staat. EY biedt zo’n omgeving.

Bij EY koesteren we jouw unieke kwaliteiten en helpen we je deze verder te ontwikkelen. Met gerichte coaching door ervaren collega’s. Training op maat. En werk dat
precies aansluit bij je persoonlijkheid. Jouw interesses en capaciteiten staan dus centraal. ‘Achieving your potential’ noemen we dat. Goed voor jou, goed voor onze klanten.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We hebben een internationale structuur op basis van multiculturele en multidisciplinaire teams. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb je volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal te vorm te geven.

Internationale teams
EY in Nederland is onderdeel van het cluster EMEIA: Europa, Midden-Oosten, India en Afrika. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld. Andersom gaan die steeds meer op jou rekenen naarmate je kennis en ervaring toenemen. Of je nu op een klein regionaal kantoor werkt, in een groot commercieel centrum of in een opkomende markt. Dit betekent overigens niet dat je altijd moet reizen of in het buitenland moet werken. Maar wel dat je de kans hebt alles uit jezelf te halen door samen te werken met enkele van de belangrijkste ondernemingen ter wereld.

Toonaangevend in financiële dienstverlening
Met 141.000 medewerkers is EY toonaangevend in assurance, tax, transactions,
advisory en financial services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezicht houders. Meer en meer ondernemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verandertrajecten. Weer anderen helpen onze opdrachtgevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En in financial services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Career
EY biedt jou als Master Accountancy student of Master Finance student mogelijkheden als startend accountant in de controlepraktijk of als consultant bij een van onze consultancy afdelingen.

Startend Accountant
Je gaat werken in de controlepraktijk. Dit betekent dat je bij diverse cliënten in teamverband jaarrekeningen controleert. Door de teamindeling werk je veel samen met je collega's. Daarnaast kun je ingezet worden bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Naarmate je je verder ontwikkelt, adviseer je jouw cliënten op een breder financieel terrein.
De cliënten waar je voor werkt zijn zeer divers. Dit kunnen grote internationale bedrijven zijn maar ook non-profit ondernemingen of MKB bedrijven. Later in je carrière ga je je pas meer specialiseren in een bepaalde sector.

Persoonlijke begeleiding & ontwikkeling
Een mentor zorgt voor de persoonlijke begeleiding. Je werkt in een team waarin werkplezier vooropstaat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd en krijgt de ruimte.
Als starter bij EY ga je een intern trainingsprogramma volgen om je soft skills en vakkennis verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je, op kosten van EY, de opleiding tot Register Accountant (RA) opleiding volgen.

Consultant
Er is een heel scala aan diensten op het adviserende vlak waar je als adviseur aan de slag kunt. Je ontwikkelt jezelf tot een allround professional die breed inzetbaar is op uiteenlopende opdrachten, maar met een specialisatie in bijvoorbeeld (Financial) Performance Improvement, Transaction Advisory services of Risk Management. Je werkterrein bestaat uit een grote diversiteit van opdrachten. Variërend van het in kaart brengen van financiële of logistieke processen binnen een organisatie, het waarderen van een bedrijf tot en met het adviseren van bestuur en directie over relevante bedrijfsrisico’s. Je kunt ook starten bij IT Risk & Assurance (ITRA). Voor deze afdeling heb je een achtergrond variërend van Informatica tot (Technische) Bedrijfskunde nodig.

Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk om een post-doc opleiding te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld starten met de RE, RA, RC of RO opleiding, maar een Management Consulting  of CFA opleiding is ook een goede mogelijkheid. Als startend adviseur heb je een afgeronde masteropleiding (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, econometrie, Finance, Supply Chain Management, Marketing, Informatiemanagement, Wiskunde of Bestuurskunde nodig.

Jij bent aan zet
Hoe pas jij in die opwindende omgeving? Prima studieprestaties, analytisch denkvermogen en een prettige omgang met mensen is goed: weten wat je wilt, is nog beter. Vertel het ons tijdens een van onze recruitmentevenementen of in een sollicitatiegesprek naar aanleiding van een vacature. Kijk maar eens op www.ey.nl/carriere.

Wil je meer weten hoe het is om bij EY te werken? Lees dan hier de 'Working at...' van Bram!

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Rotterdam
Location Headquarters:
London, United Kingdom
Employees in The Netherlands:
4200
Employees Worldwide:
212000