Grant Thornton

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer
            Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Jouw ruimte bij Grant Thornton
Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

• Traineegame
Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen.

• Opleidingen
Ontwikkeling is belangrijk. Jouw behoeften hoeven niet dezelfde als die van je collega’s te zijn. Daarom verdiepen wij ons in jouw persoonlijke groeimogelijkheden. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt. Een mix van vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van (sociale) vaardigheden.

• Multidisciplinair samenwerken
Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen; onder meer op het gebied van jaarrekeningen, bedrijfsopvolging en subsidieadvies. Op de vestigingen Amsterdam en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om internationaal samen te werken.

Carrière bij Grant Thornton

Audit & Assurance
Audit & Assurance staat voor RA gerelateerde dienstverlening. Dit houdt het toetsen van (complexe) posten van de jaarrekening in aan alle van toepassing zijnde regelgeving. Ook processen in de bedrijfsvoering worden getoetst (interim controle). Strategie en doelstellingen van de onderneming worden vertaald in risico’s en gevolgen voor de jaarrekening. Je werkt veelal in roulerende teams. Per opdracht kan de samenstelling en grootte van het team variëren.

Specialist Advisory Services
Corporate finance, Transaction Advisory Services, Forensic & Investigation Services en Restructuring & Performance Improvement. Dit is een greep uit onze specialistische diensten. Ieder specialisme is gevestigd op één van onze 9 vestigingen. De specialisten werken samen in een team. Hun werkzaamheden gaan verder dan alleen voor de eigen vestiging. Ze strekken zich uit over alle vestigingen. Intensief contact met de collega's uit andere disciplines, andere vestigingen en met het internationale netwerk is volop aanwezig.

Meer informatie over Grant Thornton
Grant Thornton is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 500 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd hebben wij 42.000 collega’s in 130 verschillende landen.

Meer informatie is te vinden op www.carrierebijGT.nl. Of neem contact op met Evelien van der Veken T 088 67 69 207 of E evelien.vander.veken@carrierebijgt.nl.

 

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Alphen aan den Rijn
Location Headquarters:
London
Employees Worldwide:
42000
Locations in The Netherlands:
Amsterdam
Rotterdam
Leiden
Den Haag
Alphen aan den Rijn
Gouda
Woerden
Arnhem
Boskoop