Joore

Een persoonlijk kantoor met een unieke en sterke visie.
 
Onze visie
In tegenstelling tot de grote kantoren geloven wij in de kracht van een platte organisatie. Ons team bestaat uit circa 25 professionals, met een leeftijd tussen de 20 en 40 jaar. Er werken bij Joore bovengemiddeld veel Registeraccountants en Fiscaal Juristen. Deze werken direct samen met de (werkstudenten en) assistent accountant(s). Dit betekent dat starters snel kunnen groeien door de intensieve begeleiding van zowel ervaren Assistent Accountants als afgestudeerde Registeraccountants. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we de kwaliteit bieden die een klant van ons verwacht. Door goed te luisteren en ons in te leven in de persoon kennen wij de echte zorgen van onze klanten. We passen onze werkzaamheden hierop aan; onze werkwijze wordt gekenmerkt door een unieke snelheid, hoogwaardige kwaliteit en een concurrerende prijs. Doordat wij onze klanten op een breed gebied ontzorgen, ontdekken steeds meer bedrijven de voordelen van onze succesvolle aanpak. We willen echter niet te groot worden. We blijven graag wat kleiner zodat we altijd dichtbij onze klanten kunnen blijven staan en persoonlijk blijven.
 
Het kantoor
We werken met flexplekken in een open kantoorruimte. Zo blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten. De open kantoorruimte maakt samenwerking, persoonlijke begeleiding en flexibele en open communicatie mogelijk. Naast professionaliteit staan een informele sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel. Besprekingen met klanten vinden plaats in open spreekruimtes, waardoor ook zij onderdeel zijn van ons kantoor.
 
Onze klanten en het internationale karakter
Voor een klein kantoor hebben we een heel breed scala aan klanten. Van MKB bedrijven tot (onderdelen van) beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast zijn we lid van JHI International, waardoor we regelmatig samenwerken met internationale collega’s. Dit geeft onze werknemers de mogelijkheid om zich ook op internationaal vlak te ontwikkelen.
 
Meer weten?
Ben je een Bachelor, Master of Post Master student met ambitie in de accountancy en spreekt onze visie je aan? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar Vivien Tigges: vivien.tigges@joore.nl. Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 013-5900017.

Summary