Van Oers Corporate Finance

About
Van Oers Corporate Finance is  één van de grotere organisaties in Nederland die haar cliënten begeleidt bij fusie- en overnametrajecten, het aantrekken van financieringen en de uitvoering van complexe waarderingsvraagstukken. Het Corporate Finance team van 10 specialisten adviseert haar cliënten zowel nationaal als internationaal. Van Oers Corporate Finance werkt voor private ondernemingen, participatiemaatschappijen, publieke instellingen, managementteams en beursgenoteerde ondernemingen en treedt daarbij wisselend op als adviseur van kopende of verkopende partijen. Van Oers Corporate Finance hecht veel waarde aan professionaliteit, betrokkenheid en een deskundig advies aan de klant. In 2012 is het team verkozen tot Mid-market Corporate Finance Advisory Team Of The Year

Deskundige adviseurs
Dichtbij en deskundig. Twee woorden die onze bedrijfsoverdracht werkzaamheden en adviseurs bij uitstek typeren. Onze adviseurs zijn betrokken. Een succesvol resultaat valt niet altijd te behalen tussen negen en vijf. Daarom staan wij ook na kantoortijd voor de klant klaar om te zorgen dat de transactie tot een succesvol einde komt.
Een bedrijfsoverdracht is geen puur rationeel traject: ook de emotie speelt vaak een zeer belangrijke rol. Onze adviseurs leven zich dus volledig in de situatie in, om de klant zodoende van een zo goed mogelijk op maat gemaakt advies te kunnen voorzien.
Onze gediplomeerde adviseurs volgen nauwlettend alle laatste ontwikkelingen op economisch, juridisch en fiscaal gebied. Om onze kwaliteit op het gebied van ondernemingswaarderingen te waarborgen, zijn wij geregistreerd Business Valuator en lid van het Nederlands Instituut van Register Valuators.

De typische Van Oers aanpak: gedegen, gestructureerd en betrouwbaar
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij ons voor. De persoonlijke situatie en behoeften staan bij onze bedrijfsovername aanpak centraal. Een concreet bedrijfsovername stappenplan informeert de klant vervolgens over het maatwerk traject, inclusief een inschatting van de doorlooptijd en de kosten voor het bedrijfsovername traject. Zo weet de klant precies waar hij aan toe is.
Verrassingen tijdens de rit? Niet bij Van Oers: tijdens onze werkzaamheden houden wij de klant continu op de hoogte van alle bedrijfsoverdracht ontwikkelingen in het proces en de gemaakte kosten, zodat de klant te allen tijde precies weet waar hij aan toe is: zowel ten aanzien van het proces als het afgesproken honorarium.
Vertrouwelijkheid en geheimhouding staan bij ons hoog in het vaandel. De wijze van communiceren wordt voorafgaand aan het traject met de klant afgestemd.
Wij werken altijd met een projectteam van minimaal twee bedrijfsoverdracht adviseurs die de klant tijdens het gehele traject begeleiden. Deze werkwijze maakt het mogelijk de werkzaamheden zo efficiënt en praktisch mogelijk uit te voeren. Bovendien is de klant tijdens de gehele looptijd van het bedrijfsovername- of bedrijfsverkooptraject verzekerd van een aanspreekpunt.

Contact
Wil je meer weten over wat Van Oers Coporate Finance jou te bieden heeft? Check de site voor meer info: www.vanoers-cf.nl.

Summary