Van Oers Corporate Finance

Werken bij Van Oers Corporate Finance

Een professionele, persoonlijke en pragmatische aanpak. Daar staan we bij Van Oers Corporate Finance voor. In een hecht en deskundig team werk je aan diverse opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Bij Van Oers Corporate Finance zit je direct bij de klant aan tafel, krijg je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en ervaar je de mooie combinatie van het werken met cijfers en mensen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Je krijgt dan ook veel ruimte om te leren en om eventueel verder te studeren tot Register Valuator. Uit je comfortzone stappen en een boost krijgen van hetgeen waarvan jij had gedacht het nooit te kunnen. Van Oers Corporate Finance geeft jou het vertrouwen!

Het team van Van Oers Corporate Finance

Onze adviseurs hebben ieder hun eigen expertise en adviseren zowel nationale als internationale klanten. We beschikken over een gedreven en deskundig team waarbij betrokkenheid van groot belang is. Bij een bedrijfsoverdracht komen namelijk ook emoties kijken. Daarnaast valt een succesvol resultaat niet altijd te behalen tussen negen en vijf. Daarom staan wij ook na kantoortijd klaar voor de klant. Een transactie tot een succesvol einde laten komen is immers ons hoofddoel.

De diversiteit aan branches, ondernemingen en mensen houdt het werk uitdagend. We zorgen dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op economisch, juridisch en fiscaal gebied.

Vertrouwen, transparantie en geheimhouding staan bij ons centraal. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Van Oers Corporate Finance voegt onmiskenbaar waarde toe en dat weten onze klanten.

Kom jij ons versterken?

Zie jij jezelf in een professioneel en informeel team werken? Wil jij niet stilstaan, maar jezelf ontwikkelen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak? Ben jij klaar om bij de klant aan tafel te zitten en heb je de ambitie om door te studeren tot Register Valuator? Bekijk dan wat jouw carrièremogelijkheden zijn. Ga naar www.werkenbijvanoers.nl of neem contact op met Marco Lagarde 06-47846326.

Summary