Wesselman

Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor met 100 medewerkers. Door een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, gecombineerd met een intensief persoonlijk contact en grote betrokkenheid, zijn wij dé ideale sparringpartner voor onze ondernemers. Nationaal of internationaal, van start tot overdracht, Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

En jij?
Bij Wesselman zit jij aan tafel met toonaangevende ondernemers en bepaal jij de richting van je talent- en loopbaanontwikkeling. Laat jij onze klanten excelleren? Dan laten wij jou excelleren!
Wij streven ernaar continu jouw kennis en talent verder te ontplooien zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Een plezierige samenwerking met collega’s staat bij ons hoog in het vaandel. Samen realiseren wij een professionele organisatie die voor de hoogst mogelijke kwaliteit gaat. Ben jij een energieke, proactieve en resultaatgerichte persoonlijkheid die nieuwsgierig is en wil jij na je studie ook bij ons aan de slag? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar ons, zodat we samen kunnen onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen!Summary